Συγκρότημα «ΟΑΣΗ»

Με παράθυρο την Μητέρα Φύση, ο Ξενώνας «Όαση» σας καλωσορίζει στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής. Η πρόσβαση στα Λουτρά-Πόζαρ είναι άμεση σχεδόν, ενώ η πόλη της Αριδαίας με τη δραστήρια νυχτερινή ζωή δεν απέχει παρά μόνο 5 λεπτά.

Ο ξενώνας «Όαση» θα σας εντυπωσιάσει με την ποικιλία & την πληρότητα των υπηρεσιών του. Για τον Χειμώνα, το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα – Καϊμακτσαλάν, με απευθείας πρόσβαση μέσω Όρμας, είναι στην διάθεσή σας σε 40-50 λεπτά.

Δέκα δωμάτια πολυτελείας περιμένουν για να επιβεβαιώσουν το όνομά του ξενώνα στους τυχερούς επισκέπτες. Χαμάμ-σάουνα 5 ατόμων, τσακούζι-υδρομασάζ και τζάκι δείχνουν ότι βρήκατε την Όαση των διακοπών σας!!! Με την ποικιλία στον διάκοσμο των δωματίων & εξυπηρετικό room-service θα αισθανθείτε την φιλοξενία του συγκροτήματος μας.

Στην ταβέρνα-εστιατόριο «Όαση» θα γευτείτε φαγητό μαγειρευτό και της ώρας, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Μαγειρεμένα με φροντίδα & με σέρβις που σέβεται τον επισκέπτη, τα εδέσματα της Όασης θα γαργαλήσουν τον ουρανίσκο & θα ξυπνήσουν την γεύση.

Το αρχέγονο συναίσθημα της πείνας θα δώσει την θέση του στην ικανοποίηση και θα παραδοθεί στην θαλπωρή της Μακεδονίτικης φιλοξενίας.

Καφές δίπλα από τα πλατάνια, αγώνες στη γιγαντοοθόνη του προτζέκτορα και καλή μουσική… ένας χορός συναισθημάτων σε ένα χώρο με όνομα Café-Bar «Όαση»… και τη νύχτα!

Στο συγκρότημα «Όαση» μεταξύ των άλλων ανέσεων θα ευχαριστηθείτε και τρεις μεγάλες πισίνες μία εκ των οποίων είναι παιδική, pool-bar, live εκδηλώσεις & καλλιτέχνες, Beach-Volley, γήπεδο μπάσκετ και παιδική χαρά…

Συγκρότημα «ΟΑΣΗ»
Βρισκόμαστε στο 7ο χιλ. Αριδαίας – Λουτρών (Ν. Πέλλας)
Τηλέφωνο: 23840-22471
Fax: 23840-24935
www.groupoasi.gr
ΜΗΤΕ: 0935Κ012Α0632000

 Related posts