Ξενοδοχείο «4 Εποχές»

Το 4 Epoxes Hotel Spa είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων, με υπηρεσίες 5 αστέρων που λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν.

Βρίσκεται στο όμορφο Λουτράκι Αριδαίας και είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 4 τύπους δωματίων με μοναδικό σχεδιασμό και ατμόσφαιρα, όπου ο κάθε τύπος αντιπροσωπεύει μία από τις τέσσερις εποχές.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και πολυτελή διακόσμηση και έχουν πρόσβαση στο internet, δίνοντας σας την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας όπως εσείς θέλετε.

Το lobby του ξενοδοχείου μας είναι έτσι διακοσμημένο ώστε να αισθάνεστε άνετα όπου και αν αποφασίσετε να καθίσετε. Υπάρχουν τζάκια με άριστη διακόσμηση και μπαρ το οποίο σας εξυπηρετεί αμέσως αφήνοντας σας να απολαύσετε τις ώρες ξεκούρασης σας.

Με δύο συνεδριακούς χώρους των 100 και 300 θέσεων σας δίνουμε τη δυνατότητα χρήσης της αίθουσας για πολλαπλές χρήσεις σε ένα άριστο περιβάλλον.

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις εκτενείς εγκαταστάσεις σπα του ξενοδοχείου, που περιλαμβάνουν εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και χαμάμ και επωφελούνται από την πλεονεκτική θέση του ξενοδοχείου, μόλις 800 μέτρα από τις φυσικές ιαματικές πηγές της Αριδαίας.

Ξενοδοχείο «4 Εποχές»
Διεύθυνση: Λουτράκι Αριδαίας – Ν. Πέλλας
Τηλέφωνο: 23840-91500
Fax: 23840-91555
Ιστοσελίδα: www.4-epoxes.grRelated posts