Ξενοδοχείο «Νύμφες»

Όμορφες και καταδεκτικές οι νύμφες ήταν οι θεότητες των γλυκών νερών. Ζούσαν στα ποτάμια, σε πηγές , στα βουνά και σε σπηλιές. Κάποιες από αυτές σύμφωνα με τον Όμηρο ήταν θυγατέρες του Δία , μα συχνότερα τις θεωρούσαν κόρες του ποτάμιου θεού της περιοχής τους.

Σε έναν χώρο όπου το νερό και η πέτρα αδελφώνονται εντοπίζεται η ξενοδοχειακή μονάδα ΝΥΜΦΕΣ. Ένα μέρος που σίγουρα οι κόρες του Ξένιου Δία θα επέλεγαν για κατοικία.

Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό, διαφορετικό, με ξεχωριστή προσωπικότητα και επιμελημένο με μεράκι. Υδρομασάζ δίπλα από το κρεβάτι, τζάκι να δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα, internet και τηλεόραση plasma είναι μόνο η αρχή της ξεκούρασης σας. Το ξενοδοχείο διαθετεί επίσης, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, χαμάμ, spa, σάουνα και γυμναστήριο για να συνδυάσετε την χαλάρωση σας με την απόλαυση. Στο lobby του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε το πρωϊνό, τον καφέ σας ή το ποτό σας, ατενίζοντας την υπέροχη θέα του επιβλητικού όρους Βόρας – Καϊμάκτσαλαν.

Οι ΝΥΜΦΕΣ χαρακτηρίζονται για την μεγαλοπρέπεια και την πληθωρικότητα τους. Οι σουίτες μας, τέσσερις ευρύχωρες, με μοντέρνα, νεοκλασικά ή παραδοσιακά στοιχεία, με όλες τις ανέσεις σας υποδουλώνουν στην μοναδική τους πολυτέλεια. Κάθε σουίτα περιλαμβάνει jacuzzi, καθιστικό σαλόνι, plasma tv 40’ και μπάνιο μοναδικής διακόσμησης.

Ξενοδοχείο «Νύμφες»
Διεύθυνση: Λουτράκι Αριδαίας – Ν. Πέλλας
Τηλέφωνο: 23840-91570/91571
Fax: 23840-91575
Ιστοσελίδα: www.hotel-nymfes.gr

 
Related posts